Продукти за топлинно счетоводство

Актуална ценова листа на продуктите и услугите предлагани от фирма Директ може да изтеглите оттук: pdfЦенова листа186.12 KBИмаме удоволствието да Ви предложим радиосистемата на Techem за отчитане, запаметяване и предаване на данни, която е по-добра, с широко приложение и има редица предимства. Системата за дистанционно отчитане е доказала качествата си в милиони домакинства в Европа.
FHKV data III е електронен разпределител на потребената топлинна енергия от ново поколение с широк обхват на приложение и редица предимства. Служи за отчитане на потребената топлинна енергия от едно отоплително тяло до определен контролен ден. Отговарят на европейските стандарти EN (DIN) 834 и има издадено разрешително Рег. № 221/98 E
Електронният разпределител на разхода за отопление twin tech optica е изпитан и одобрен уред за дялово разпределение, който отговаря на европейските норми DIN EN 834. Разпределителят е снабден с надежден микроконтролер, високо чувствителна двусензорна система за регистриране на температурата и автономно захранване посредством батерия с живот от 10 години плюс резерв.
Директ ЕООД предлага доставка, монтаж и узаконяване на водомери за студена вода до 30ºС и за топла вода до 90ºС.
В сгради с хоризонтална разводка на вътрешноотоплителната инсталация отчитането на индивидуалната консумация на топлинна енергия се извършва чрез апартаментни топломери и топло-студомери. Уредите отчитат консумираната енергия в kWh.
Началото на дяловото разпределение започва с индивидуалните разпределители на изпарителен принцип.